Een houten venster is een natuurlijke keuze voor een duurzaam kwaliteitsproduct. Het is eveneens een ideale bouwstof als het gaat om thermische-, geluids-, en inbraakbescherming.

Houten ramen

Het houten venster verbindt de voortreffelijke eigenschappen van hout met een “jas” van aluminium. Deze “jas” biedt aan de buitenkant een onverwoestbare weerbescherming, die weinig onderhoud vergt.

Hout-Aluminium ramen en voordeuren

Een sensatie uit de natuur; het energiebesparende kozijn met een isolatiekern van kurk.

Ewitherm®, houten ramen en deuren met een isolatiekern van kurk

Kunststof kozijnprofielen zijn uitermate weerbestendig en torsievrij. Leverbaar in vele vormen en kleuren en bovendien bijzonder eenvoudig in onderhoud.

Kunststof ramen

Een ijzersterk product, gemakkelijk te verwerken en geschikt voor diverse doeleinden. De grote verscheidenheid aan profielen en kleuren, maakt het mogelijk om ieder gebouw een ander uiterlijk te geven.

Aluminium ramen

Diverse materialen, hout, kunststof, keramiek etc., van verschillende fabrikanten; Rockpanel®, Keralit®, etc.

Gevelvullende elementen

Productoverzicht

Op alle door ons geleverde ramen en deuren wordt eerste klas hang– en sluitwerk gemonteerd, volgens Nederlandse normen.

Hang– en sluitwerk

Ventileren van woning of kantoor is van groot belang voor de gezondheid van zowel het gebouw als de bewoners of gebruikers ervan.

Ventilatie

Glas

Door de grote verscheidenheid aan glassoorten kan de beglazing optimaal afgestemd worden op het gebouw, de ligging en de veiligheidsbehoeften van de bewoners.

Toebehoren

Om uw ramen en deuren volledig af te werken kunnen wij u horren, rolluiken, zonwering en luiken leveren.

Een houten venster is een natuurlijke keuze voor een duurzaam kwaliteitsproduct. Het is eveneens een ideale bouwstof als het gaat om thermische-, geluids-, en inbraakbescherming.

Houten voordeuren

Robberse, Kozijn & Gevel, J. v. Maerlantlaan 46, 1215 HX Hilversum, T: 035 - 623 65 62, F: 035 - 623 08 59, info@robberse.nl

J. v. Maerlantlaan 46

1215 HX Hilversum

T: 035 – 623 65 62

F: 035 – 623 08 59

info@robberse.nl